zona privada d'agremiats
Usuari
Contrassenya
Recordar Contrassenya
He oblidat la contrassenya
revista del gremi
última hora

Us recordem que el Gremi romandrà tancat per vacances d'estiu durant el proper mes d'Agost.

Gremi de Constructors
d'Obres de Sabadell i Comarca

El Gremi de Constructors d'Obres de Sabadell i Comarca es va constituir el juliol de l'any 1977, i al llarg d'aquest període ha desenvolupat un treball ininterromput al servei de les empreses del sector i ha contribuït al desenvolupament econòmic de la ciutat i del conjunt de la comarca.

L'evolució del Gremi no s'ha fet de forma aïllada, sinó que sempre i en tot moment, s'ha establert una relació molt estreta amb les principals institucions i organismes locals, comarcals i provincials. Aquesta relació ha permès optimitzar, no solament els recursos i serveis als agremiats, sinó també disposar d'una informació rigorosa i puntual sobre l'evolució del sector i compartir amb altres persones les inquietuds, neguits i preocupacions dels empresaris.

El nostre propòsit és aconseguir que l'empresari tingui la percepció de que no està sol i que forma part d'un col·lectiu on hi ha persones que vetllen pel seus interessos, per la seva formació i pel seu reciclatge permanent i per totes aquelles necessitats que es requereixen per millorar la competitivitat.

Per això els donem la benvinguda al nostre Gremi amb l'objectiu que aquest nou canal de comunicació esdevingui un eina de gestió per facilitar la feina a les nostres empreses.

últimes notícies i novetats
28 de març del 2011
Aquest passat mes de Març, es va iniciar la programació formativa en prevenció
Inici de la formació en temes de prevenció
28 de gener del 2011
Jornada de morositat
Jornada de morositat
Contactar Constª disseny actual.cat